Hindringer på veien mot en virkelig sivilisasjon

Teknologi og naturvitenskap veldig bra pluss politikk og økonomi ikke nok minus. Hva hindrer menneskeheten i å utvikle seg til en ekte sivilisasjon?


Hindringer på veien mot en virkelig sivilisasjon
Teknologi og naturvitenskap veldig bra pluss politikk og økonomi ikke nok minus. Hva hindrer menneskeheten i å utvikle seg til en ekte sivilisasjon?

  Hat ideologi klassekamp


Lagarbeid er nødvendig, alle deler av samfunnet må bidra til å gjøre klatringen. Men disiplene til hat-ideologien klassekamp prøver å forklare alt bare i form av deres hat-ideologi som splitter samfunnet. Fiendskap i stedet for samarbeid er deres viktigste premiss.

  Nonsens "Grenser for vekst


Uten fornybar energi og resirkulering ville situasjonen virkelig være så håpløs som beskrevet i boken "Limits to Growth".

Tilhengere av denne dommedagskulten uttrykker sitt selvhat med "Sunne planeter har ingen mennesker". Selvdestruksjon i stedet for nye mål er deres viktigste premiss.

  Økonomi


Økonomen sjonglerer med meningsløse tall uten å ta hensyn til følgekostnader eller skader. Hvis for eksempel prisene drives opp av en kunstig knapphet, jubler økonomen over den store økonomiske veksten.

Holde økonomien konkurransedyktig Holde økonomien konkurransedyktig
Hvis kostnadene for bolig, mat og energi er svært høye, er selv enormt høye lønninger knapt nok til å leve av. En ond sirkel av økonomisk tilbakegang.
  Skattesystem som er skadelig for mennesker, miljø og økonomi


Skatter og fastsettelse av fortjeneste Skatter og fastsettelse av fortjeneste
Det meste av dagens skattesystem er basert på fastsettelse av fortjeneste: inntektsskatt, merverdiavgift, trygdeavgifter. Konsekvensene er ødeleggende.
Sivilisasjonsnivåer og sivilisasjonens status på planeten Jorden Sivilisasjonsnivåer og sivilisasjonens status på planeten Jorden
Uten å vite det har menneskeheten vært på et sivilisasjonssprang i et kvart årtusen. Dette må nå fullføres med den nødvendige planetoppryddingen.


          Hindringer på veien mot en virkelig sivilisasjon: Teknologi og naturvitenskap veldig bra pluss politikk og økonomi ikke nok minus. Hva hindrer menneskeheten i å utvikle seg til en ekte sivilisasjon? https://civilization.pege.org/obstacles-nb/